קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים

מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל מנדרינה דבש לימון מרמלדה מ 'בקרים תבואה מלאה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 733 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מי מ "ל, דבש מ" ל, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו California Barley Bowl (מבקרים של דגנים מלאים), גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים, ו ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא כדי להשתמש מאוחר יותר לבדיקת doneness של המרמלדה שלך. לשטוף את צנצנות ריבה ביסודיות ולתת להם להתייבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ריבהריבה
2
לשטוף ולייבש את הדרים היטב. לקצץ את הקצוות של הפרי, ולאחר מכן לחתוך כל אחד לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
הסר את הזרעים מן הלימון. באמצעות סכין חדה, לחתוך את בשר הדר מהקליפות (כמה מנדרינות לקלף די בקלות—לימונים הם קצת יותר מאתגרים). פרוס את קליפות לימון מנדרינה לרצועות דקות, על 1/8 אינץ רחב (או 1/16 אינץ ' רחב אם אתה אוהב ריבה עדינה יותר).
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
ממלאים סיר עם מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הקליפות בלבד (לא את הבשר) ולתת להם להתבשל רק 2 דקות (כדי לעזור להפחית כל טעם מריר מן החיקוי).
6
הסר מהחום, לנקז, ולהניח בצד.
7
בסיר כבד-תחתית גדול מעל חום גבוה, להביא את בשר הדרים וקליפות והמים לרתיחה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל עד קליפות הדרים הם במכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הסוכר והדבש ומערבבים היטב עד ששניהם מתמוססים לתערובת. להגדיל את החום בינוני ולחזור לרתיחה. אם יש קטעים גדולים של הדר שעדיין לא מבושל, להשתמש בכף עץ כדי מועך אותם מעט, יצירת מרקם אפילו יותר. מבשלים עד שמרמלדה מצטמצמת בחצי, מתחילה להתעבות, והופכת צבע ענבר, 35 עד 40 דקות (ראה הערה, לאחר מכן, על איך לאמוד doneness). מערבבים מדי פעם כדי להבטיח שזה לא דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום ויוצקים לתוך צנצנות זכוכית מוכנות או מיכלים אטומים לחום.
10
תנו לריבה להתקרר לגמרי, חשופות. מכסים ומאחסנים במקרר עד 3 שבועות או במקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
הערה: כדי לבדוק את המרמלדה עבור doneness, מניחים טיפה קטנה על צלחת כי הוא היה מקורר במקפיא להקפיא במשך 2 דקות. זה נעשה אם סרט דק מתפתח על פני השטח ואת קשיחות ריבה להיראות יותר jammy מאשר נוזלי-y.אם זה פשוט מתפשט ו thins, זה לא נעשה וזקוק לבישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'