מנדרינה-חזיר פסחא מזוגג עם גזר גמדי
גשו לסופר וקנו מים, מקלות קינמון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גזר גמדי מזוגג, גזר גמדי מזוגג, ו לימון זיגוג בייבי גזר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את החזיר במחבת צלייה גדולה, בצד השמן למעלה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את החזיר עם חתכים על העור, על 2 אינץ ' זה מזה 1/2 אינץ עמוק.
חותכים באלכסון את החתכים כדי ליצור תבנית יהלום; מתבלים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל. קוצצים על 8 של עלי מרווה ולשים אותו בקערה; לערבב עם השמן כדי להפוך את הדבק. לשפשף את מרווה שמן על כל החזיר, כדי להיות בטוח כדי לקבל את הטעם לתוך כל החריצים.
אופים את החזיר במשך 2 שעות. עכשיו יש הרבה זמן לדפוק את זיגוג מנדרינה.
מניחים סיר על אש בינונית.
מוסיפים את חתיכות חמאה, מנדרינות, מיץ מנדרינה, סוכר חום, מים ותבלינים. לאט לבשל את הנוזל עד זיגוג syrupy; זה צריך לקחת בערך 30 עד 40 דקות.
לאחר חזיר כבר הולך במשך כמה שעות, לשפוך את זיגוג מנדרינה על כל זה, עם חתיכות של פירות וכל. לפזר את עלי המרווה הנותרים על גבי ולתקוע את החזיר בחזרה בתנור ולהמשיך לבשל במשך 11/2 שעות, צוף עם המיצים כל 30 דקות.
פזר את הגזרים סביב החזיר והמעיל בזיגוג מנדרינה. תוקעים את החזיר שוב בתנור ומבשלים 30 דקות אחרונות, עד שהגזר רך, הנקניק כהה ופריך, וכל הדבר מנצנץ בזיגוג מתוק.
מניחים את החזיר על קרש חיתוך לנוח לפני גילוף.
מגישים את זיגוג גזר מנדרינה בצד.