מנות אגוז-לימון
חבילות לימון-אגוז יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-80 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, אבקת סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מנות שרימפס לימון-עשב, מנות דגים עם תפוחי אדמה, לימון וצלפים, ו שרימפס עשבי תיבול לימון בחבילות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך עד הקרקע דק. בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, מקציפים את החלבונים ביצה ומיץ לימון עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, 8 עד 10 דקות. מערבבים באגוזים. בקערה קטנה, עם מזלג, להכות את חלמוני הביצה להתמזג.
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה, גבינת שמנת, ו 1/2 כוס אבקת סוכר עד חלקה מאוד. הכה בקליפת לימון ווניל. מערבבים בקמח עד מעורבב היטב.
מחלקים בצק לארבע מנות שוות. על לוח מקורנן קל, עם מערוך מקורנן, מגלגלים כל חלק של בצק למלבן 10 על 12 1/2 אינץ', הופכים את הבצק מעל ולוח צובע מדי פעם כדי למנוע דבק. הקש קצוות כדי להחליק.
עם סכין חדה או חותך מחורץ, לחתוך את הבצק לתוך 2 1/2 אינץ ' ריבועים.
מניחים 1 כפית של תערובת אגוז במרכז כל ריבוע. הרם באלכסון פינות מנוגדות של כל ריבוע למרכז מעל מילוי.
מברשת את הפינות עם חלמונים מוכים ולחץ יחד כדי לאבטח.
עם מרית, למקם חבילות על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מצופה 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
אופים עוגיות בתנור 300 עד הזהב, 25 עד 30 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים. אם עוגיות חמות להתחיל לשבור, להחליק מרית דקה תחתם לשחרר, לתת לעמוד על גיליונות כדי המשרד, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים. לנפות נשאר 1/4 כוס אבקת סוכר על עוגיות, ואז מגניב לחלוטין.