מנטה ליים להקפיא
מנטה ליים להקפיא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לי, ג' לטין בטעם ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. . נסו מנטה ליים להקפיא, הקפאת פטל ליים, ו ליים פילדלפיה פריז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מחבת עגולה עם ניילון נצמד, עם קצוות המשתרעים על פני צד של מחבת. מקציפים גבינת Neufchatel וסוכר 1/4 כוס עם מיקסר עד מעורבב.
להוסיף תערובת ג ' לטין יבש, גרידה ומיץ; לערבב היטב.
לטאטא בשוט מגניב מנטה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מערבבים פירורי בייגלה, נשאר סוכר וחמאה; מפזרים על תערובת פודינג. מכסים את הקינוח בקצוות של ניילון נצמד; משתמשים בו כדי ללחוץ בעדינות על תערובת פירור למילוי.
להקפיא 3 שעות או עד המשרד. הפוך קינוח על צלחת הגשה; להסיר מחבת לעטוף פלסטיק.
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.