מניית עוף קלה
ציר עוף קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לכם גזר, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
למשוך כמה שיותר שומן ועור מן הגב והצוואר ככל האפשר.
שלב את העוף, גזר, בצל, ושום ב stockpot 5 ליטר.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף על ידי 1 אינץ ' (כ 3 ליטרים).
חום מעל חום גבוה לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים 5 דקות. לרפרף את כל הקצף והשומן שעולים אל פני השטח.
התאם את החום לרתיחה חשופה 1 או 2 בועות העולה אל פני השטח בכל פעם. מבשלים עד העצמות להתפרק כאשר דקר עם מזלג, על 8 שעות. בדוק את הסיר מדי פעם, ברפרוף את הקצף והשומן כפי שהוא עולה אל פני השטח, והוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על העצמות שקועות.
מצקת את המניה דרך מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה או מגבת מטבח נקייה לקערה. מגניב במהירות לטמפרטורת החדר. מקררים, חשופים, עד צונן לחלוטין שכבת שומן מוצק על גבי.
הסר את השומן מפני השטח. לדקלם את השומן עוף, אם תרצה (ראה תיבה). מחממים את המניה מעל חום נמוך ומצקת לתוך מכולות אחסון 1 כוס עם מכסים הדוקים. להכניס למקרר עד 5 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;