קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

מניקוטי לשניים

מניקוטי לשניים
מניקוטי לשניים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 2 ועלויות 2.69 $למנה. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לכם גבינת פרמזן, נקניק הקרקע מתון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק מניקוטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, לבשל את הנקניק על חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מסננים מניקוטי ולשטוף עם מים קרים. בקערה קטנה, לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה 1/4 כוס, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, אבקת שום ופלפל. בזהירות, תדחפי מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מניקוטימניקוטי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים בתבנית אפייה קטנה משומנת. למעלה עם תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים עם מוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
אופים 3-5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה