מניקוטי ממולא נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מניקוטי ממולא נקניק. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, קמח, מניקוטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו מניקוטי ממולא נקניק, מניקוטי ממולא תרד ונקניק, ו נקניק קיצור-מניקוטי ממולא ברוטב עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
הסר תרמילים מן הנקניקיות.
מוסיפים נקניק למחבת; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל ופלפל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בקמח; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מסירים מהאש; מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב בקצף. מחזירים את התבנית לחום; מביאים לרתיחה. מבשלים 6 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פלפל שחור.
מוסיפים 1/2 כוס תערובת חלב לתערובת הנקניקיות; מערבבים היטב.
כף בערך 1/3 כוס תערובת נקניקיות לכל מניקוטי; מסדרים מניקוטי בשכבה אחת בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מוצרלה מעל מניקוטי; מורחים את תערובת החלב שנותרה באופן שווה על מוצרלה. תערובת חלב עליונה עם רוטב פסטה, מתפשטת לכיסוי.
אופים בחום של 350 למשך 35 דקות או עד מבעבע.