מניקוטי עוף ותרד
מניקוטי עוף ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך תרד, עוף, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מניקוטי תרד עוף, מניקוטי עוף תרד, ו מניקוטי עוף, גבינה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מערבבים בצל, עוף, ו -7 המרכיבים הבאים (עוף דרך תרד) בקערה בינונית.
כדי להכין רוטב, לשלב ציר עוף ואת 4 החומרים הבאים (מלאי דרך פלפל אדום טחון) בסיר בינוני; להביא לרתיחה. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים 1 רוטב כוס לתוך תערובת עוף בקערה.
להוסיף 1/2 כוס גבינה לרוטב במחבת, ערבוב היטב עד התערובת חלקה.
תערובת עוף כפית לתוך מניקוטי מבושל (כ 1/3 כוס לכל מניקוטי). סדר מניקוטי ממולא בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
יוצקים רוטב גבינה על מניקוטי.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד השחמה תוסס.