מניקוטי עם נקניק חריף
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו את מניקוטי עם נקניק חריף. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-28 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פרמזן, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי נקניקיות, מניקוטי נקניקיות ומניקוטי דלעת ונקניקיות.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מביאים לרתיחה עגבניות ורוטב מרינרה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הריקוטה, גבינת הפרמזן, הצ'ילי, הפטרוזיליה, התיבול האיטלקי, המלח, אבקת השום והפלפל.
מחלקים 2 כוסות רוטב בין שניים משומנים 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה. ממלאים קליפות מניקוטי לא מבושלות בתערובת גבינה.
מפזרים נקניק; מעל הרוטב שנותר.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 50 דקות. לגלות; מפזרים גבינת מוצרלה.
אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה והמניקוטי רך.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.