קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות72
מגזין

מניקוטי פלורנטין

מניקוטי פלורנטין
מניקוטי פלורנטין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, תרד, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: פלורנטין מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.

הוראות

1
מחממים מעל 35
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בעוד פסטה מבשלת, לשלב 1/2 כוס מוצרלה, 1/4 כוס פרמזן, תרד, ו הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים פסטה, ולשטוף עם מים קרים כדי למנוע דבק; לנקז. תערובת תרד כפית באופן שווה לתוך פגזי פסטה (על 1/3 כוס מילוי בכל).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
כפית 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים קונכיות פסטה ממולאות על רוטב בצלחת; למעלה עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב פסטהרוטב פסטה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים באופן שווה עם 1/2 כוס מוצרלה הנותרים, נשאר 1/4 כוס פרמזן, ופטרוזיליה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף ולאפות 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®