מניקוטי פלורנטין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, תרד, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: פלורנטין מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
1
מחממים מעל 35
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בעוד פסטה מבשלת, לשלב 1/2 כוס מוצרלה, 1/4 כוס פרמזן, תרד, ו הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
כפית 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים קונכיות פסטה ממולאות על רוטב בצלחת; למעלה עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב פסטה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים באופן שווה עם 1/2 כוס מוצרלה הנותרים, נשאר 1/4 כוס פרמזן, ופטרוזיליה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף ולאפות 5 דקות נוספות.