מסגרות קונדיטור
מסגרות קונדיטור לוקח בערך שעה 10 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 598 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו תמצית ברנדי, ציפוי קישוט, ציפוי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 13% , המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו את עוגיות הסוכר של קונדיטור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מערבבים בצק עוגיות עם תמצית ברנדי וקמח, לישה לאיחוד. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1/4 אינץ'.
גוזרים ריבועים בגודל 3 אינץ' (עגולים או מלבנים) ומניחים על תבנית עוגייה.
חותכים את המרכז של כל אחד, ומשאירים גבול שיתאים לתמונה. מקפיאים למשך 20 דקות, ולאחר מכן אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד להשחמה קלה מסביב לקצוות. מצננים על רשת צינון. פרוסט עם ציפוי לבן ומקשט במגוון סוכריות, או מקטרת עם ציפוי דקורטור. הדביקו תמונה עם ציפוי.