מעורר חשק מיני מוקפץ
לחיזוק הליבידו מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן שומשום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו שרימפס וחסילונים מוקפצים עם תרד, עוף וברוקולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק לרוחב לרצועות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק יחד עם שום, ו 2 כפות מיץ ליים; להשרות את הסטייק במשך 15 דקות.
מחממים 1/2 כפית שמן זית במחבת ווק או לא מקל על חום בינוני גבוה. מבשלים את הסטייק עם המרינדה, ערבוב כל הזמן, במשך 2-3 דקות או עד בינוני נדיר; להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה, ולהניח בצד.
מוסיפים פלפלים ובצל לווק; לבשל, ערבוב, במשך כ 7 דקות או עד רק במכרז.
מעבירים את תערובת הפלפל והבצל לקערה עם הסטייק.
להוסיף 1/2 כפית שמן זית ואספרגוס ווק; לבשל, ערבוב, במשך כ 4 דקות או עד מכרז.
תחזיר את תערובת הפלפל-בצל-וסטייק לווק.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, רוטב סויה, שמן שומשום, ומיץ לימון כף לווק; מבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות או עד מחומם דרך.
מוסיפים אורז חום מבושל לווק; חום במשך 2 דקות. מחלקים את מוקפץ בין 4 צלחות, ולהפיץ כוסברה קצוצה וקשיו קצוצים באופן שווה על גבי; לשרת.