מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט
מעושן, ספייס שפשף, חזה בסגנון טקסס על טוסט טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם פפריקה, חומץ יין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קפה שפשף בסגנון טקסס, בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 כוסות אלון או שבבי עץ פקאן, או 6 נתחים גדולים, ספוג במים קרים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
פקאנים
מים
3
מערבבים יחד את כל התבלינים בקערה. בנדיבות לשפשף את חזה הבקר כולו עם התבלינים, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד למקרר במשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
הסר את בריסקט מהמקרר 1 שעה לפני תחילת תהליך העישון כדי לקחת את הצינה, ולהסיר את לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
קבל פועל מעשן שלך ב 225 מעלות f עם פחם עץ וכמה חופנים של שבבי עץ ספוג. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. (אם אתה משתמש בגריל: להגדיר את הגריל לחום עקיף, בנקאות הגחלים בצד אחד של הגריל ופיזור שבבי העץ על גבי. לשמור על הטמפרטורה ב 225 מעלות לאורך כל תהליך העישון, הוספת צ ' יפס לפי הצורך, עד לעטוף את חזה בריסקט בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
עוטף
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
6
מניחים את השומן בצד למעלה על אסלת המעשן שלך ולסגור אותו לעשן הארוך.
7
פתח את המעשן ברביקיו שלך כל שעה או 2 ולרסס את חזה הבקר בנדיבות עם מיץ תפוחים כדי לעזור לשמור על הבשר מלהתייבש. גם לשמור על מיץ תפוחים במחבת המים אם אתה משתמש במעשן מים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 165 עד 170 מעלות, לאחר כ 4 שעות, לעטוף את חזה בריסקט בנייר אלומיניום ולהמשיך לבשל עוד 3 1/2 עד 4 1/2 שעות. הטריק הקטן הזה הוא עזרה גדולה מקבל את המכרז בשר, במיוחד למתחילים. איור כי חזה מעושן בסביבות 200 מעלות ייקח בערך 1 1/2 שעות לכל קילו. חזה הבקר נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-185 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
הסר ותן מנוחה 20 דקות לפני חיתוך.
10
הסר את רדיד מן בריסקט מעל מחבת גדולה או מחבת חד פעמית ושומר את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
11
חותכים את נקודות בריסקט ושמורה לשימוש נוסף (כגון שעועית פינטו דבש רום עם קצוות שרופים). לאחר שהנקודות יוסרו, להסתכל כדי לראות לאיזה כיוון הדגן פועל ולפרוס דק על פני התבואה. מורחים קצת רוטב ברביקיו על טוסט טקסס בגריל, העליון עם חזה עוף ובצל אדום כבוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
שעועית פינטו
טקסס טוסט
בצל אדום
דגנים
דבש
רום
12
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
מחממים את השמן במחבת קטנה ומבשלים את השום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
בואו להתקרר מעט. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הלחם עד חום זהוב קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
15
הסר מן הגריל להפיץ 1 צד של כל פרוסה עם חלק מחמאת השום.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
מורחים
ציוד שתשתמש בו
גריל
16
מביאים את החומץ, הסוכר, זרעי חרדל ו 1 כף מלח לרתיחה בסיר קטן ומבשלים עד הסוכר והמלח מתמוסס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
חומץ
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
מוסיפים את הבצלים ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.