קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מעי חזיר מבושל

מעי חזיר מבושל
מעי חזיר מבושל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו חזיר Indad (חזיר הודי מתובל ומתוק), חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות), ו חזיר מבושל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את המעי בכמה שינויים של מים קרים. להשרות באנג במים 1 ליטר מעורבב עם חומץ. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את המעי לסיר ומרתיחים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מעי ניקוז.
4
חזור לסיר ולהוסיף מלאי (או מים קרים) כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה ופלפל. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד המעיים הם מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות. הכל כדי להתקרר בסיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר מן הסיר ולנקז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
פרוסה על הטיה לפרוסות בעובי של 1/3 אינץ'.
8
מגישים כמו שהוא במרק אטריות. לחלופין, מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף 1 כף שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
10
להוסיף intesting פרוס ומבשלים עד השחמה קלה ופריך משני הצדדים, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
מגישים טאקו או לאכול בכוחות עצמו עם לסחוט סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ