מעי חזיר מבושל
מעי חזיר מבושל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו חזיר Indad (חזיר הודי מתובל ומתוק), חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות), ו חזיר מבושל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את המעי בכמה שינויים של מים קרים. להשרות באנג במים 1 ליטר מעורבב עם חומץ. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את המעי לסיר ומרתיחים במשך 10 דקות.
חזור לסיר ולהוסיף מלאי (או מים קרים) כדי לכסות.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה ופלפל. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד המעיים הם מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות. הכל כדי להתקרר בסיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
פרוסה על הטיה לפרוסות בעובי של 1/3 אינץ'.
מגישים כמו שהוא במרק אטריות. לחלופין, מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני.
הוסף 1 כף שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
להוסיף intesting פרוס ומבשלים עד השחמה קלה ופריך משני הצדדים, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים טאקו או לאכול בכוחות עצמו עם לסחוט סיד.