מערבבים אפונה שלג מטוגן עם נקניק סיני
מערבבים אפונה שלג מטוגן עם נקניק סיני יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן, יין אורז, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג, אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני, ו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות.
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה על חום בינוני ומערבלים בשמן.
מוסיפים נקניק ומבשלים עד שומן מתפורר החוצה בשר פריך ומקורמל על הקצוות. נקניק סיני נשרף בקלות, כך לשמור על חום לא גבוה יותר מאשר בינוני.
הסר נקניקיות מבושלות במלואן עם כף מחורצת והניח בצד על צלחת. תגביר את החום לגבוה. כאשר ווק מעשן, להוסיף אפונה שלג לזרוק מעיל עם שומן. מערבבים ומטגנים רק עד אפונה שלג בהיר בצבע עם כתמים שלפוחיות, ולאחר מכן להוסיף יין אורז ולהחזיר נקניק לווק.
בואו יין בעיקר לבשל תוך ערבוב לשלב, ואז מלח לפי הטעם.
להעביר צלחת הגשה טפטוף על שמן שומשום.