קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מערבולות מרנג

מערבולות מרנג
מערבולות מרנג עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך קרם של טרטר, חלבונים, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו מערבולות קצף חלום מנדרינה, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו מערבולות תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. מקציפים את חלבוני ביצה ומלח בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית עד מוקצף (השתמש מצורף whisk אם באמצעות מערבל לעמוד).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
להוסיף את הקרם של טרטר; להגדיל את המהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם. לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך מרנג (או להוסיף את התמצית) ולהמשיך להכות עד הסוכר הוא מומס ואת מרנג הוא עבה, מבריק ויוצר פסגות נוקשות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכרסוכר
שעועית ונילשעועית וניל
חלץחלץ
זרעיםזרעים
3
להתאים שקית צנרת עם קצה כוכב גדול. למלא את התיק עם מרנג ו צינור ספירלות על גיליונות אפייה מוכן, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים את הסוכר הגס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
5
אופים 1 שעה, ואז לכבות את התנור ולתת מרנג לעמוד בתנור עד יבש, על 2 שעות. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
צילום: סטיב ג ' ירלט