מפלדה עם שום קלוי שמנת
Mafalda עם שום שמנת קלוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פטרוזיליה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מטבל שום ופרמזן קלוי בקרם, קל שמנת קציצות שום קלוי, ו פסטת שום ופטריות בקרם קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס.
לחתוך 1/4 אינץ פרוסה מלמעלה של כל נורה שום לחשוף שיני.
מקום לחתוך בצד על חתיכת נייר.
טפטוף 2 כפיות שמן זית על כל נורה שום. לעטוף לסכל בחוזקה סביב כל נורה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שום רך כאשר פירסינג עם מזלג.
הסר שום נורות על ידי סחיטה מלמטה.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. תתחמם.
בסיר 1 ליטר, מערבבים שום קלוי, חצי וחצי, חומץ, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה מאוד רק עד מחומם דרך. מערבבים פלפל ופטרוזיליה. בקערה גדולה, לזרוק רוטב שום עם פסטה.