מקלות דגים אפויים למוני
מקלות דגים אפויים למוני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו שמן קנולני, תערובת לחם לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מקלוני דג אמנון, מקלות דגים אפויים, ו מקלות דגים אפויים בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול. החלק התחתון של מחבת באופן שווה עם שמן קנולה. תניח בצד.
יש לשטוף פילה דגים במים זורמים; להתייבש על מגבות נייר.
מפזרים מלח באופן שווה על כל צד של פילה.
חותכים דגים לרצועות 1-x 2-inch; להפריש.
מקציפים ביצים, חלבונים וחלב בתוך צלחת או רדוד עם מזלג עד מעורבב היטב.
מערבבים בשקית ניילון גדולה zip-top. לטבול רצועות דגים לתוך תערובת ביצה; להוסיף כמה בכל פעם כדי תערובת לחם בשקית. שייק למעיל.
מקום דגים בפירורי לחם במחבת מוכנה ג ' לי רול; לחזור עם רצועות דגים שנותרו.
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד פילה מצופה בפירורי לחם הם חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.