מקלות לחם גבינה
מקלות גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו מקלות לחם גבינה שום, גבינה ממולאת מקלות לחם, ו ג'ק גבינה מקלות לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים וחלב בקערה גדולה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. בהדרגה מערבבים 1 3/4 כוסות קמח והבא 3 מרכיבים לתוך תערובת שמרים, באמצעות כף עץ. הופכים את הבצק על משטח העבודה ולשים בצק 5 דקות או עד שהוא חלק וגמיש, ומוסיפים מספיק קמח כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים.
מעיל קערה בינונית עם ספריי בישול.
מניחים בצק בקערה, הופך מעיל העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לחלק 12 מנות שוות.
גלגל כל חלק לתוך חבל 10 אינץ 'על 1/2 אינץ' בקוטר.
מניחים חבלים על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול. חבלי מעיל עם ספריי בישול; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.