מקלות מוצרלה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מקלות מוצרלה אפויים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. אם יש לכם פירורי לחם, רוטב מרינרה, מקלות גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מקלות מוצרלה אפויים, מקלות מוצרלה אפויים, ו מקלות מוצרלה אפויים.
הוראות
קו גיליון אפייה קטן עם נייר וערפל בקלילות עם ספריי בישול.
מניחים פירורי חלב ולחם בקערות רדודות נפרדות.
לטבול חתיכות גבינה בחלב, מתגלגל כדי להרטיב לחלוטין. לדלות בפירורי לחם כדי לכסות את כל השטח ולמקם על גיליון אפייה. ערפל עם ספריי בישול. להקפיא במשך 1 שעה.
אופים מקלות מוצרלה עד פירורי לחם הם השחמה גבינה מתחילה לטפטף, 6 עד 7 דקות.
רוטב מרינרה מיקרוגל בקערה קטנה עד חם, 20 עד 30 שניות.