מקלות עוף טריאקי
מקלות עוף טריאקי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 286 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מקלות עוף, ג'ינג'ר, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל יפני. נסו אפוי טריאקי עוף ומקלות תיפוף, דבש טריאקי מקלות תיפוף, ו מקלוני טריאקי מתובלים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, סוכר חום, שום, זנגביל וקורנפלור בסיר קטן.
הוסף 2 כפות. מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד מעובה, על 2 דקות. מגניב מעט ומתח, השלכת מוצקים. מחממים את broiler גבוה ומניחים מתלה צולה 6 עד 8 אינץ ' ממקור חום. (לחלופין, להדליק אש פחם ולתת גחלים לשרוף אפר אפור.)
מסדרים מקלות תיפוף בנוחות על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף גדולה ומתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים.
יוצקים רוטב על ולהפוך מקלות תיפוף כמה פעמים מעיל ביסודיות. צלייה או גריל עד העוף הוא השחמה, על 25 עד 30 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור כאשר העוף הוא פירסינג עם סכין. בזמן הבישול, סובב את המחבת לאחור לחזית כל 2 עד 3 דקות והשתמש במלקחיים כדי להפוך את מקלות התיפוף. אם נוזל בתבנית אפייה מתחיל לחרוך, להוסיף מים, 1/4 כוס בכל פעם.
הסר מקלות תיפוף מחבת וקריר מעט לפני ההגשה.