מקלות שטרודל
צריך קינוח צמחוני? מקלות שטרודל יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 20 מנות עם 213 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שימורי משמש, חלב, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), שטרודל חזיר, ו שטרודל סרטן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חותכים חמאה לקמח עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
שלב שמנת חמוצה וחלמון ביצה; מוסיפים לתערובת הקמח תוך ערבוב בעזרת מזלג ליצירת בצק רך. מחלקים לשניים; עוטפים בניילון נצמד. מקררים מספר שעות או לילה.
על משטח מקומח מרדדים כל מנת בצק ל -12 אינץ'. מרובע.
שלב ופלים כתושים וקוקוס; מפזרים מעל שימורים.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון; חותם תפר.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה משומן.
חותכים לרוחב בעזרת סכין חדה שלושה רבעים מהדרך בבצק כל 1 אינץ'. מקציפים חלבון ביצה עד לקבלת קצף; מברישים מעל מאפה.
מניחים חצי פקאן על כל פרוסה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
שלב את הסוכר, הווניל ומספיק החלב של הקונדיטור כדי להשיג עקביות רצויה; מזלפים מעל מאפים.