מקלות שקדים או טבעות
אם יש לכם גרידת לימון, סוכר ממתקים, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו משמש-טבעות תה שקדים, טבעות הקפה מלאות השקדים של אמא, ו מקלות שקדים טופי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ומסדרים אפייה קו עם נייר קלף.
מניחים את הסוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, וביצים בקערה של מיקסר חשמלי, ומערבבים על בינוני נמוך עד בשילוב טוב. מערבבים את השקדים הקרקע, גרידת לימון, ומיץ לימון מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה, חלקה.
מניחים את הבלילה לתוך העיתונות עוגייה עם קצה 1/4 אינץ 'בצורת כוכב, ולחץ על קווי 6 אינץ' של הבלילה.
חותכים את הבלילה למקלות 2 אינץ', או טופס לטבעות או אותיות, ומניחים אותם על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות חומות ופריכות, 6 עד 8 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר.
מניחים 1/2 כוס סוכר של ממתקים במסננת רשת בסדר, ולאבק קלות את העוגיות לפני ההגשה.