קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

מקלות שקדים או טבעות

מקלות שקדים או טבעות
אם יש לכם גרידת לימון, סוכר ממתקים, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו משמש-טבעות תה שקדים, טבעות הקפה מלאות השקדים של אמא, ו מקלות שקדים טופי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ומסדרים אפייה קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הסוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, וביצים בקערה של מיקסר חשמלי, ומערבבים על בינוני נמוך עד בשילוב טוב. מערבבים את השקדים הקרקע, גרידת לימון, ומיץ לימון מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה, חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבלילה לתוך העיתונות עוגייה עם קצה 1/4 אינץ 'בצורת כוכב, ולחץ על קווי 6 אינץ' של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
4
חותכים את הבלילה למקלות 2 אינץ', או טופס לטבעות או אותיות, ומניחים אותם על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות חומות ופריכות, 6 עד 8 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מניחים 1/2 כוס סוכר של ממתקים במסננת רשת בסדר, ולאבק קלות את העוגיות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף