קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

מקלות תוף לימונדה פריכים

מקלות תוף לימונדה פריכים
מקלות תוף לימונדה פריכים עשויים להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 462 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו מקלות תוף עוף מעור, פלפל קאיין, טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מקלות תוף שום פריכים, מקלות תוף מטוגנים בתנור סופר פריך, ו מתכון למקלות תוף פריכים בתנור דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים 1 כף גרידת לימון ומיץ הלימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 כוס מים והסוכר ומקציפים להמסה, ואז מקציפים פנימה את החלב. חוררים את מקלות התוף מספר פעמים במזלג ומתבלים במלח ופלפל. זורקים פנימה את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר 4 שעות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מקלות עוףמקלות עוף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס מביאים את העוף לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שמים את הפנקו, הטימין, את 1 כף גרידת הלימון הנותרת, הקאיין, 1 כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש ומנערים לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
שים את המיונז בקערה. מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה ומרססים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את מקלות התוף מהמרינדה, טובלים במיונז, ואז יורדים לשקית ומנערים לציפוי; מעבירים למתלה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
ערפל את העוף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
אופים עד להזהבה, כ-35 דקות; הופכים ואופים עד להשחמה ופריכה, 35 עד 40 דקות נוספות. מצננים לחלוטין ואז אורזים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
צילומים של קון פולוס