מקלות תיפוף עוף נאצ'ו
מקלות תיפוף עוף נאצ'ו לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -54 גרם חלבון , 59 גרם שומן , ובסך הכל 1168 קלוריות . , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מקלות עוף, סלסה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 32 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88% , וזה מרהיב. נסו Nacho Chicken , Nacho Chicken ומטבל Nacho Chicken עבור מתכונים דומים.
הוראות
שמים את הקמח בקערה גדולה.
שמים את הצ'יפס המרוסק בקערה גדולה נוספת וטורפים את הביצים בקערה שלישית. זורקים את מקלות התוף בקמח. בזה אחר זה, טובלים כל מקל תוף בביצה הטרופה וטוחנים בצ'יפס המרוסק, הופכים לציפוי.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה עד שמוכן לטיגון.
מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. ממלאים סיר גדול ב-3 ס"מ של שמן צמחי ומחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות צלזיוס. בעבודה בקבוצות, מטגנים את מקלות התופים עד להזהבה ומבושלות, בערך 15 דקות.
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח. (
תן לשמן לחזור ל-350 מעלות F בין מנות.)
מסדרים את המקלות על מגש גדול חסין תנור ומפזרים את הגבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה, כ-4 דקות. מעל סלסה, גוואקמולי וג'לפנוס כבוש.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
נאצ'וס עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.