קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מקצפת

מקצפת
מקצפת עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר איכותי-על, קרם אבנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקצפת, מרנג פטל, ו מרנג קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או להשתמש מערבל יד); להכות על מהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקרם של אבנית ולהגדיל את המהירות בינונית גבוהה; לנצח את הסוכר 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את תמצית או גרידה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה, מבריקה ומחזיקה פסגות נוקשות, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
עבור עוגיות צבעוניות, מערבולת כמה טיפות של צבע מאכל לתוך מרנג או להשתמש במכחול קטן לצייר 3 פסים ארוכים של צבע מאכל עד החלק הפנימי של שקית מאפה. עבור גרסאות שוקולד צ 'יפס, בעדינות לקפל את מיני שוקולד צ' יפס לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
זרוק או צינור מרנג לפי הצורך, על 2 סנטימטרים זה מזה, על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מפזרים סוכר מלטש, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
7
אופים 1 שעה, ואז לכבות את התנור ולתת מרנג לעמוד בתנור עד יבש, על 2 שעות. למעלה עם או לטבול שוקולד מומס ומפזרים nonpareils.
מרכיבים שתצטרך
NonpareilsNonpareils
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
צילום: סטיב ג ' ירלט