קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין
מתכון meringues פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין יכול להתבצע בעוד כ-5 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנגו, קרטון שמנת כפולה, פיסטוק, וזיגוג סוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
אתה יכול לעשות את הגלידה עד חודש קדימה. ראשית, לחתוך את העור מן המנגו עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מן האבן וקוצצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לטאטא את הקרם, Cointreau, הדובדבן סוכר, גרידת מנדרין ומיץ יחד עד שהוא מחזיק את צורתו. מקפלים במנגו. להטות את התערובת לתוך מיכל נוקשה להקפיא במשך 3 שעות עד קפוא בשקט, ערבוב פעם אחת לאחר 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
CointreauCointreau
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בינתיים לעשות את meringues. מחממים את התנור ל 120c /גז / מאוורר 100C. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף אפייה ולצייר 16 x 6cm מעגלים, מרווחים היטב זה מזה, על הסדינים. (השתמש מכסה צנצנת מדידה 6 ס " מ לרוחב כתבנית.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים חצי גלגלית סוכר ומקציפים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הסוכר שנותר כף בכל פעם בזמן שטוף. מקפלים את האגוזים עם כפית מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
כפית מרנג על עיגולים נייר ולהתפשט לעשות סיבובים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים במשך 1 שעה, החלפת המגשים סיבוב לאחר 30 דקות. המקצפת מוכנה כאשר מוצק ונשמע חלול אם טפח. מגניב על המגשים ואז לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כאשר הקציפות קרירות והגלידה קפואה ברכות, מקצפות את הקציפות יחד בזוגות באמצעות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
שים אותם לתוך מיכל בשכבה אחת להקפיא, יחד עם שאריות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
כדי לשרת, להסיר מהמקפיא ולפזר עם אגוזים קצוצים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
12
מגישים על צלחות ולאכול עם מזלגות.