מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין
מתכון meringues פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין יכול להתבצע בעוד כ-5 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנגו, קרטון שמנת כפולה, פיסטוק, וזיגוג סוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.
הוראות
אתה יכול לעשות את הגלידה עד חודש קדימה. ראשית, לחתוך את העור מן המנגו עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מן האבן וקוצצים דק מאוד.
לטאטא את הקרם, Cointreau, הדובדבן סוכר, גרידת מנדרין ומיץ יחד עד שהוא מחזיק את צורתו. מקפלים במנגו. להטות את התערובת לתוך מיכל נוקשה להקפיא במשך 3 שעות עד קפוא בשקט, ערבוב פעם אחת לאחר 1 שעות.
בינתיים לעשות את meringues. מחממים את התנור ל 120c /גז / מאוורר 100C. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף אפייה ולצייר 16 x 6cm מעגלים, מרווחים היטב זה מזה, על הסדינים. (השתמש מכסה צנצנת מדידה 6 ס " מ לרוחב כתבנית.)
לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מוסיפים חצי גלגלית סוכר ומקציפים עד מבריק.
מוסיפים את הסוכר שנותר כף בכל פעם בזמן שטוף. מקפלים את האגוזים עם כפית מתכת גדולה.
כפית מרנג על עיגולים נייר ולהתפשט לעשות סיבובים אפילו.
אופים במשך 1 שעה, החלפת המגשים סיבוב לאחר 30 דקות. המקצפת מוכנה כאשר מוצק ונשמע חלול אם טפח. מגניב על המגשים ואז לקלף את הנייר.
כאשר הקציפות קרירות והגלידה קפואה ברכות, מקצפות את הקציפות יחד בזוגות באמצעות הגלידה.
שים אותם לתוך מיכל בשכבה אחת להקפיא, יחד עם שאריות גלידה.
כדי לשרת, להסיר מהמקפיא ולפזר עם אגוזים קצוצים נוספים.
מגישים על צלחות ולאכול עם מזלגות.