קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקצפת שנטילי

מקצפת שנטילי
אם יש לכם מלח כשר, סוכר מגורען, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה שנטילי, תפוחי אדמה שנטילי, ו Charlotte Chantilly (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה ועיפרון, לצייר 6 (3 1/2 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. תסובב את הנייר עם הפנים כלפי מטה על דפי האפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקמצוץ גדול של מלח על מהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להוסיף 1 כוס הסוכר ולהעלות את המהירות גבוהה עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
להקציף בוניל. בזהירות לקפל את הנותרים 1/2 כוס סוכר לתוך מרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, צינור דיסק של מרנג בתוך כל מעגל. צינור שכבה נוספת סביב הקצה כדי ליצור את הצדדים של הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
אופים במשך 2 שעות, או עד meringues יבש פריך אבל לא השחמה. לכבות את החום ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מורחים חלק מהרוטב מן פירות יער מבושל על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מניחים מרנג למעלה וממלאים עם קצפת. למעלה עם פירות יער ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
8
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר, וניל וליקר כתום וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מערבבים את האוכמניות, חצי ליטר פטל, סוכר וגלידה בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום והטבח שנחשפו על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות. המיץ יהפוך סירופ פירות יער יהיה מבושל מעט. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה