מקצפת שנטילי
אם יש לכם מלח כשר, סוכר מגורען, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה שנטילי, תפוחי אדמה שנטילי, ו Charlotte Chantilly (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה ועיפרון, לצייר 6 (3 1/2 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. תסובב את הנייר עם הפנים כלפי מטה על דפי האפייה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקמצוץ גדול של מלח על מהירות בינונית עד קצף.
להוסיף 1 כוס הסוכר ולהעלות את המהירות גבוהה עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות מאוד.
להקציף בוניל. בזהירות לקפל את הנותרים 1/2 כוס סוכר לתוך מרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, צינור דיסק של מרנג בתוך כל מעגל. צינור שכבה נוספת סביב הקצה כדי ליצור את הצדדים של הפגזים.
אופים במשך 2 שעות, או עד meringues יבש פריך אבל לא השחמה. לכבות את החום ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 4 שעות או לילה.
מורחים חלק מהרוטב מן פירות יער מבושל על כל צלחת.
מניחים מרנג למעלה וממלאים עם קצפת. למעלה עם פירות יער ומגישים.
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר, וניל וליקר כתום וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!
מערבבים את האוכמניות, חצי ליטר פטל, סוכר וגלידה בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום והטבח שנחשפו על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות. המיץ יהפוך סירופ פירות יער יהיה מבושל מעט. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise. תניח בצד.