מקרוני וגבינה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. אם יש לכם פסטה אהובה, חרדל דיז'ון מחיטה מלאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה.
לנקז ולהניח בצד. ממיסים חמאה בסיר כבד גדול על אש נמוכה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להפוך את החום בינוני; בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב או לטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות. מערבבים פסטה, חרדל, הבא 4 מרכיבים, ערבוב רק עד גבינה מתחילה להמיס.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים פרמזן-רג 'יאנו או יותר צ' דר. אם תרצה, למעלה עם פירורי לחם טריים, טפטוף באופן שווה עם חמאה מומסת.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25 דקות או עד מבעבע וזהב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.