מקרוני וגבינה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 1964 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצה, מקרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר.
בסיר גדול של מים מלוחים, להרתיח קלות את המקרוני במשך כ 5 דקות עד מבושל למחצה.
לטאטא את הביצה וחלב יחד בכוס גדולה.
מוסיפים חמאה וגבינה לביצה וחלב. מערבבים היטב.
מניחים את המקרוני מבושל קלות בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים את הנוזל ביצה וגבינה על המקרוני, מפזרים מלח ופלפל, ומערבבים היטב. לחץ על התערובת באופן שווה סביב תבנית האפייה.
אופים חשוף, במשך 30 עד 40 דקות, או עד העליון הוא חום.