קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים

מקרוני וגבינה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 1964 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצה, מקרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בסיר גדול של מים מלוחים, להרתיח קלות את המקרוני במשך כ 5 דקות עד מבושל למחצה.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לטאטא את הביצה וחלב יחד בכוס גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים חמאה וגבינה לביצה וחלב. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
חלבחלב
ביצהביצה
5
מניחים את המקרוני מבושל קלות בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים את הנוזל ביצה וגבינה על המקרוני, מפזרים מלח ופלפל, ומערבבים היטב. לחץ על התערובת באופן שווה סביב תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מקרונימקרוני
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים חשוף, במשך 30 עד 40 דקות, או עד העליון הוא חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור