מקרוני וגבינה אפויים בגבינה
מקרוני וגבינה אפוי של גבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך נקניק קילבסה, חלב, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה כדורי גבינה אפויים, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
מבשלים ומערבבים את הקילבסה החתוכה במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד מחומם דרך ומתחיל חום.
הסר את הנקניק מהמחבת, ולהניח בצד.
ממלאים מחבת במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את החמאה, בצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות כדי להפוך את רביכה, ולהסיר מהחום.
לטאטא בחלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שכל החלב כבר משולב, ולחזור לחום נמוך. מביאים את הרוטב לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, כדי לסיים לבשל את הקמח.
להקציף בגבינת צ ' דר, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל הגבינה כבר שולבה והרוטב חם וחלק.
יוצקים את המקרוני לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים לשלב. מערבבים בקילבסה מבושל, מלח ופלפל.
כפית את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפירורים הם חומים ואת התבשיל מבעבע.
תן לעמוד במשך 15 דקות לאחר האפייה, להגדיר לפני ההגשה.