קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה
מקרוני וגבינה אפוי של גבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך נקניק קילבסה, חלב, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה כדורי גבינה אפויים, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את הקילבסה החתוכה במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד מחומם דרך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את הנקניק מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ממלאים מחבת במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לנקז היטב.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את החמאה, בצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות כדי להפוך את רביכה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא בחלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שכל החלב כבר משולב, ולחזור לחום נמוך. מביאים את הרוטב לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, כדי לסיים לבשל את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להקציף בגבינת צ ' דר, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל הגבינה כבר שולבה והרוטב חם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את המקרוני לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים לשלב. מערבבים בקילבסה מבושל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
נקניקייהנקניקייה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
כפית את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפירורים הם חומים ואת התבשיל מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תן לעמוד במשך 15 דקות לאחר האפייה, להגדיר לפני ההגשה.