קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים קלים

מקרוני וגבינה אפויים קלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני קל אפוי וגבינה. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת גאודה, בצל, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מקרוני קל אפוי & גבינה, מקרוני וגבינה אפויים קלים, ו שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להמיס את החמאה על חום בינוני בסיר גדול או תנור הולנדי, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להעביר 2 כפות של חמאה מומסת לקערה בינונית, להוסיף את panko, העונה עם מלח ופלפל, ומערבבים עם האצבעות שלך עד בשילוב שווה. תניח בצד.להחזיר את הסיר לחום בינוני, להוסיף את הבצל ומלח ופלפל נמדדים, ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים לעתים קרובות עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 5 עד 6 דקות.בזמן שטס, מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח עד לשילוב שווה וחלק, עוצרים לטאטא כל גושים לפי הצורך. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב.) המשך בישול, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להסיר מהחום ולהניח בצד. בינתיים, להוסיף את הפסטה לסיר הרותח של מים ומבשלים עד עדיין לעיס ו underdone, בדרך כלל כמה דקות פחות מכיווני החבילה מציעים (הפסטה תסיים בישול בתנור).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
לנקז ולשטוף עם מים קרים עד שכבר לא מהביל; להפריש.להחזיר את תערובת החלב לחום בינוני ומערבבים את הגבינות עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיף את הפסטה שטופה ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מחוממת דרך ומהביל, על 4 עד 5 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מעבירים לתבנית אפייה בת 5 ליטר, מפזרים את תערובת הפנקו השמורה, ואופים עד מבעבע ומשחימים קלות על גבי, כ -25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים