מקרוני וגבינה אפויים קלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני קל אפוי וגבינה. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת גאודה, בצל, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מקרוני קל אפוי & גבינה, מקרוני וגבינה אפויים קלים, ו שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להמיס את החמאה על חום בינוני בסיר גדול או תנור הולנדי, ואז לכבות את החום.
להעביר 2 כפות של חמאה מומסת לקערה בינונית, להוסיף את panko, העונה עם מלח ופלפל, ומערבבים עם האצבעות שלך עד בשילוב שווה. תניח בצד.להחזיר את הסיר לחום בינוני, להוסיף את הבצל ומלח ופלפל נמדדים, ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את הקמח ומקציפים לעתים קרובות עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 5 עד 6 דקות.בזמן שטס, מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח עד לשילוב שווה וחלק, עוצרים לטאטא כל גושים לפי הצורך. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב.) המשך בישול, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 7 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד. בינתיים, להוסיף את הפסטה לסיר הרותח של מים ומבשלים עד עדיין לעיס ו underdone, בדרך כלל כמה דקות פחות מכיווני החבילה מציעים (הפסטה תסיים בישול בתנור).
לנקז ולשטוף עם מים קרים עד שכבר לא מהביל; להפריש.להחזיר את תערובת החלב לחום בינוני ומערבבים את הגבינות עד מומס וחלק.
מוסיף את הפסטה שטופה ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מחוממת דרך ומהביל, על 4 עד 5 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מעבירים לתבנית אפייה בת 5 ליטר, מפזרים את תערובת הפנקו השמורה, ואופים עד מבעבע ומשחימים קלות על גבי, כ -25 עד 30 דקות.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.