לך לחנות ותביא גבינה מגבינת ג'ק, פלפל חריף, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את קרוטונים, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט עד לזהב קל, 4 עד 6 דקות.
כדי להכין את הפסטה, חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, לזרוק יחד את צ 'דר, קולבי, וגבינות ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את הפסטה המבושלת בקערה גדולה ומוסיפים שני שליש מהגבינה המעורבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
כדי להפוך את פודינג, בקערה גדולה, לטאטא בין תוספות, לערבב יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה, ביצה, בצל, שמנת כבדה, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים את פודינג מעל תערובת פסטה לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
יוצקים את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים עם תערובת הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים חשופים עד שהגבינה כמעט מוכנה והחלק העליון רק מתחיל להשחים, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ומפזרים את קרוטונים מעל. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 10 דקות יותר.