קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים

מקרוני וגבינה חריפים
לך לחנות ותביא גבינה מגבינת ג'ק, פלפל חריף, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את קרוטונים, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט עד לזהב קל, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים בקמצוץ מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
כדי להכין את הפסטה, חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, לזרוק יחד את צ 'דר, קולבי, וגבינות ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את הפסטה המבושלת בקערה גדולה ומוסיפים שני שליש מהגבינה המעורבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
כדי להפוך את פודינג, בקערה גדולה, לטאטא בין תוספות, לערבב יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה, ביצה, בצל, שמנת כבדה, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים את פודינג מעל תערובת פסטה לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
יוצקים את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים עם תערובת הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים חשופים עד שהגבינה כמעט מוכנה והחלק העליון רק מתחיל להשחים, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ומפזרים את קרוטונים מעל. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קולבי גבינה, גרוסקולבי גבינה, גרוס1ביצה, הוכהביצה, הוכה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה מרפק, מבושל עד כמעט אל דנטהפסטה מרפק, מבושל עד כמעט אל דנטה2(יכול להיות או להרחיק)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1(יכול להיות או להרחיק)אבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה0(יכול להיות או להרחיק)מוסקט מגורדמוסקט מגורד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל ג'ק גבינה, מגוררפלפל ג'ק גבינה, מגורר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר, גרוסהגבינת צ'דר, גרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוידאליה מגוררת או בצל מתוקוידאליה מגוררת או בצל מתוק4פרוסותלחם לבן, חתוך לריבועים 1/2 אינץלחם לבן, חתוך לריבועים 1/2 אינץ