מקרוני וגבינה טעונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה טעון. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: מקרוני עם גבינה וצ'ילי טעונים, מקרוני פיצה עם גבינה טעונה במלואה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים בסיר בינוני; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים שום טחון.
מניחים מעל חום בינוני, ומבשלים עד עבה (כ 5 דקות); מערבבים כל הזמן. מערבבים ב fontina והבא 6 מרכיבים (fontina דרך אבקת שום), ומבשלים 1 דקה. מערבבים כל הזמן עד גבינה נמסה.
מוסיפים פסטה; מבשלים 6 דקות.
מוסיפים ברוקולי וגזר; מבשלים 6 דקות. מערבבים פלפל ואפונה; לבשל 1 דקה.
מערבבים תערובת פסטה ותערובת גבינה.