מקרוני וגבינה מבית So Delicious®
זקוק לארוחה צמחונית לקטו אובו ? מקרוני וגבינה מבית So Delicious® יכולים להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -10 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 430 קלוריות . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פטריות שיטאקי, שמרים תזונתיים, מלח ופלפל וגבינת צ'דר טבעונית חוסמת. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 33% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טעימים וקלים , מקרוני וגבינה ללא גלוטן טעימים ברצינות , ופשטידת מקרוני טעימה להפליא .
הוראות
במחבת מחממים מעט שמן זית כתית מעולה ומקפיצים בצלי שאלוט ושום כ-2 עד 3 דקות.
מוסיפים שיטאקים לתערובת ומבשלים 3 עד 5 דקות עד לריכוך. מכבים את האש ומניחים בצד.
לחמם את התנור מראש ל -350 מעלות.
מרתיחים פסטה במים מומלחים; כאשר אל דנטה, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, במחבת בינונית, ממיסים את Earth Balance על אש בינונית/נמוכה. כשרק נמס, מוסיפים חלב קוקוס וגבינת שמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק.
לאחר ההמסה, מוסיפים את גבינת הצ'דר ומניחים להמיס תוך כדי ערבוב. לאחר האיחוד, הוסף את 1/4 הכוס הראשונה של השמרים התזונתיים שלך ומלח ופלפל וערבבו לאיחוד.
לאחר האיחוד, טועמים אותו ואז מוסיפים את 1/4 כוס השמרים התזונתיים הנותרים ועוד מלח ופלפל, במידת הצורך.
המשך לערבב לאיחוד ולתת לו טעם נוסף לאחר שהמלח והפלפל הספיקו לשלב. טועמים ומוסיפים עוד לפי הצורך.
כאשר יחס המלח והפלפל הוא לטעמכם, שפכו את תערובת הגבינה על האטריות והוסיפו גם את תערובת השיטאקי. ערבבו קלות ואז הוסיפו את 3/4 כוס לחם הפנקו הראשון. מערבבים בעדינות לאיחוד, מוודאים שהאטריות מכוסות והכל מעורבב באופן אחיד.
חלקו לתוך תבניות מאפינס גדולות במיוחד, תוך לחיצה די נדיבה כדי לדחוס אטריות תוך כדי. הערה: אפשר להשתמש גם בתבניות מאפינס בגודל רגיל, הן רק יהיו קטנות יותר.
מעלים תבניות עם שארית לחם הפנקו, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-15 דקות. בסימון של 15 דקות, מסירים את נייר הכסף ונותנים לאפייה של 5 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומניחים ל-5 עד 10 דקות.
כדי להוציא מתבניות מאפינס, העבירו בעדינות סכין לאורך השוליים ואז השתמשו במזלג כדי להוציא אותו בעדינות החוצה. אם דחסתם מספיק הוא יצוץ החוצה אבל עדיין יהיה די רופף.
מניחים על צלחת, מעלים בצל ירוק טרי קצוץ ומגישים.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות את PRONTO Lambrusco Secco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![PRONTO למברוסקו סקו]()
PRONTO למברוסקו סקו
צבע סגול ארגמן. ניחוחות עשירים באיריס סגול, ציפורן וליקריץ. גוף בינוני, יבש (secco), ריכוז מעולה, גימור עשיר, פירות בשפע, יבש. יין זה מציע מורכבות ועושר בחיך.