מקרוני וגבינה מעשנים אפויים
מקרוני וגבינה אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אידית חלב, קמח, קורנפלקס דגנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה מעשנים אפויים, Smokin ' מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני. בהדרגה לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב התאדה חלב עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
להקציף בגבינת גודה, הבא 3 מרכיבים, ו 1/8 כפית. פלפל אדום טחון עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בשר חזיר ופסטה.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מערבבים יחד דגני בוקר כתושים, 1 כף. חמאה מומסת, ונותר 1/8 כפית. פלפל אדום טחון; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם פסטה ברילה סלנטני וקבוט 5% מופחת שומן גבינת צ ' דר חדה.
עוד מקרוני וגבינה, בבקשה!
פלפל ג 'ק מקרוני וגבינה: תחליף 1/2 כוסות 5% פלפל מופחת שומן גבינת ג' ק עבור גבינת גאודה וגבינות צ ' דר. להשמיט פלפל אדום טחון, אם תרצה בכך. מערבבים 1 (5-עוז.) יכול קצוץ צ ' ילי ירוק לתערובת פסטה.
למנה (אפוי עם ציפוי): קלוריות 456; שומן 7g (שבת 6g, מונו 2g, פולי 2g); חלבון 6g; Carb 9g; סיבים 6g; Chol 44mg; ברזל 3mg; נתרן 883mg; Calc 270mg
אפונה מתוקה-ו-Prosciutto מקרוני וגבינה: חזיר להשמיט.
לטגן 2 עוז. פרושוטו דק פרוסות, לחתוך לרצועות דקות, במחבת קטנה על חום בינוני גבוה 2 דקות או עד מעט השחמה. מערבבים פרושוטו 1 אפונה מתוקה קפוא כוס, מופשר, לתערובת פסטה.
למנה (אפוי עם ציפוי): קלוריות 449; שומן 2g (שבת 6g, מונו 3g, פולי 3g); חלבון 9g; פחמימות 6g; סיבים 9g; Chol 39mg; ברזל 3mg; נתרן 688mg; Calc 402mg
מקרוני פימיאנטו וגבינה: תחליף 1 1/2 כוסות 2% גבינת צ 'דר דלת שומן חדה לגבינות גבינת גאודה וצ' דר. מערבבים 1 (4-עוז.) jar diced pimiento, סחוט, לתערובת פסטה.
למנה (אפוי עם ציפוי): קלוריות 440; שומן 5g (שבת 8g, מונו 2g, פולי 2g); חלבון 4g; פחמימות 8g; סיבים 4g; Chol 40mg; ברזל 2mg; נתרן 817mg; Calc 400mg
מקרוני וגבינה חזיר וברוקולי: מערבבים 1 1/2 כוסות פריחות ברוקולי קפוא, מופשר וקצוץ גס, לתערובת פסטה.
למנה (אפוי עם ציפוי): קלוריות 459; שומן 1g (ישב 8g, מונו 3g, פולי 3g); חלבון 27g; פחמימות 7g; סיבים 5g; Chol 48mg; ברזל 3mg; נתרן 850mg; Calc 402mg