מקרוני וגבינה עם ברוקולי
מקרוני וגבינה עם ברוקולי הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פרח ברוקולי, גבינת צ'דר חדה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ארובה גבינה לבנה מקרוני וגבינה עם ברוקולי, ו מקרוני וגבינה עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני בתנור הולנדי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
הוסף ברוקולי במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול; לנקז היטב.
מוסיפים גבינת צ ' דר ושאר 6 מרכיבים לתנור ההולנדי; מערבבים בתערובת מקרוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 דקות או עד מבעבע.