מקרוני וגבינה פלורנטין
מקרוני וגבינה פלורנטין הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד שפירורים גסים מודדים 1/4 כוס.
שלב פירורי לחם וחמאה תוך ערבוב לציפוי.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים תרד, מיץ, אגוז מוסקט ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
שלב חלב וקמח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה תערובת חלב לתערובת התרד תוך ערבוב מתמיד; מביאים לרתיחה.
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל; מבשלים 30 שניות או עד שהגבינה נמסה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פסטה. כף את התערובת לכלי סופל של 1 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
לצלות במשך 3 דקות או עד להשחמה קלה.