מקרוני וגבינה פלורנטין הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
1
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד שפירורים גסים מודדים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
שלב פירורי לחם וחמאה תוך ערבוב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים תרד, מיץ, אגוז מוסקט ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
שלב חלב וקמח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה תערובת חלב לתערובת התרד תוך ערבוב מתמיד; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל; מבשלים 30 שניות או עד שהגבינה נמסה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פסטה. כף את התערובת לכלי סופל של 1 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.