מקרוני וגבינה של טניה
מקרוני כיריים וגבינה של טניה היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה מכילה כ -23 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 556 קלוריות . תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם תערובת גבינה, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , וזה די טוב. מתכונים דומים: את מקרוני כיריים וגבינה של טניה , מקרוני כיריים וגבינה , ומקרוני וגבינה מכיריים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מבשלים פסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נראה דביק ומגיע לצבע בלונדיני זהוב, כ-2 דקות.
טורפים פנימה באיטיות את החלב החם, מביאים לרתיחה, ומניחים לתערובת להסמיך. מערבבים פנימה את החרדל.
נותנים להתבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות, עד שהן סמיכות מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מערבבים בהדרגה את הגבינה חופן בכל פעם. מערבבים את הפסטה, מוודאים שכולה מכוסה ברוטב הגבינה ומגישים חם.