מקרוני עם בייקון עם תרד וגבינה
מקרוני וגבינה עם בייקון תרד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, גבינת פרמזן, קונכיות פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מקרוני עם בייקון עם תרד וגבינה, תרד שמנת-מקרוני בייקון וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח והוספת תרד למים הרותחים לרגע האחרון.
בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון בסיר גדול עד פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
מוסיפים קמח לטפטופים; מבשלים ומערבבים 1 דקות. או עד שמפניה. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן; לבשל ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד מעובה.
מוסיפים 1 כוס צ ' דר ופרמזן לסיר; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שנמס.
מוסיפים תערובת פסטה ובייקון; מערבבים היטב.
כפית לתוך 1-1/2-qt. תבשיל מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם צ ' דר שנותר.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.