קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

מקרוני קר וסלט טונה

מקרוני קר וסלט טונה
מקרוני קר וסלט טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 440 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, מיונז, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פשוט מקרוני חזיר וגבינה סלט קר, סלט טונה קר, ו סלט הטונה הקר של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. על חום בינוני, להביא מים לרתיחה מלאה. חום נמוך ומבשל במשך 10 עד 15 דקות. מיד להטיל ביצים לתוך מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים פסטה מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לשים אפונה קפואה לתוך מסננת ולשטוף עם מים חמים; לנקז היטב. בקערה גדולה מניחים את המקרוני והאפונה. מקלפים ביצים וקוצצים אותן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שים את הטונה בקערה, מתקלף זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים מיונז לתוך התערובת קצת בכל פעם, כך התערובת לחה אבל לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
מפזרים את המלח והפלפל ומערבבים בפעם האחרונה. מכסים ומקררים למשך שעה או לילה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב