מקרוני שקדים II
מקרוני שקדים II הוא קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 74 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש חלבוני ביצה, שקדים טחונים, סוכר וצבעי מאכל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו מקרון שקדי קוקוס , מקרון לימיד דובדבנים ומקרוני קוקוס טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת, מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה גרידת לימון וסוכר, ממשיכים להקציף עד שהלבן יוצר פסגות נוקשות. צבעו ירוק בהיר או ורוד עם צבע המאכל תוך כדי ערבוב. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את השקדים הטחונים. זרוק בכפות גדושות על דף העוגיות המוכן. העוגיות צריכות להיות במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגיות יציבות ומעט שחומות. מניחים לעוגיות להתקרר על הדפים במשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשתות להתקררות מלאה.