קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מקרונים מושלגים

מקרונים מושלגים
מקרונים מושלגים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 36 ומחיר 24 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 138 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך שקדים, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות עץ מושלגות , פאי שוקולד מושלגים ועוגיות לימון מושלגות .

הוראות

1
מכינים את העוגיות: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. מקציפים קלות את החלבונים בקערה בינונית עד לקבלת קצף, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הסוכר, השקדים, הווניל והמלח. מקפלים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זרוק כפות מהבלילה במרחק של סנטימטר אחד על ניירות האפייה המוכנים. מרטיבים את הידיים ויוצרים תלוליות מחודדות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד שהשוליים מזהיבים והמקרונים נראים יבשים, 16 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים להתקרר 10 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשת להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
שמים בקערה מתאימה למיקרוגל את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו-3 כפות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל עד להמסה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
טובלים את קצה כל מקרון בערך באמצע הזיגוג, ואז מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה נקי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים סוכר גס, ואז מקררים עד שהזיגוג מתייצב, כשעה. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
צילום מאת סטיב ג'ירלט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור מקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.