המתכון של מקרונים צרפתיים ניתן להכין תוך כשעה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 410 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 70 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח ים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קמח שקדים, סוכר, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מקרון צרפתי, מקרון צרפתי שוקולד פטל ומקרונים צרפתיים שוקולד פטל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים יחד את הסוכר וקמח השקדים של הקונדיטורים ומנפים דרך מסננת טמי או רשת פתוחה מאוד. במיקסר עם תוספת שוט מקציפים את החלבונים לקצף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הסוכר (וצבע המאכל אם משתמשים בו) ומקציפים לקצף יציב.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים 1/3 מתערובת השקדים ומקפלים חלק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
5
מוסיפים עוד 1/3 ומקפלים לחלקו פנימה.
6
מוסיפים 1/3 אחרון ומקפלים פנימה ומשאירים כמה כתמים של חלבונים. זה ייראה כמו מרשמלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
7
מניחים שקית מאפה עם סיכה קרובה המחזיקה אותה סגורה בכלי עגול גבוה ומקפלים את הקצה על שפת המיכל כדי למלא אותו בקלות. מקלפים נקודות של מרנג בכל פינה כדי להדביק קצת נייר פרגמנט על תבנית. צינור שורות של נשיקות 1 אינץ 'כל אחת (גודל של רבע) חצי אינץ' זה מזה.
מקרונים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.