מקרונים צרפתיים עם פטל-רוז חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מקרונים צרפתיים עם חמאה פטל רוז. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מי ורדים, חלבוני ביצה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: שוקולד פטל מקרונים צרפתיים, שוקולד ורוד קרם חמאה שוויצרי, ו {Whole Wheat} קאפקייקס Funfetti עם שני גוונים חמאה רוז הדרכה.
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. מנפים אבקת סוכר, קמח שקדים וקמח אגוזים (אם משתמשים) לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, סוכר, קמצוץ של מלח בקערה בינונית עד פסגות בינוניות טופס.
להוסיף תערובת ביצה לבן תערובת שקדים; לקפל לשלב. עבודה ב 2 קבוצות, למלא שקית מאפה מצויד 1/4 אינץ ' קוטר קצה מאפה רגיל עם הבלילה (הבלילה תהיה רזה יהיה לטפטף מן התיק). צינור הבלילה ב 11/4 סיבובים אינץ על גיליונות אפייה, מרווח 1 אינץ ' זה מזה (עוגיות יתפשטו מעט).
תן לנוח על הסדינים בטמפרטורת החדר 20 דקות. עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור; מחממים ל 191°.
אופים עוגיות 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. ממשיכים לאפות עוגיות עד נפוח וזהב על גבי, על 10 דקות, היפוך גיליונות לאחר 5 דקות. עוגיות מגניבות על סדינים על מתלה. בזהירות לקלף עוגיות קלף. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
להביא פטל וסוכר כוס 1 לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד פירות יער רכים, מיצים מתעבים, תערובת מודדת על 1 1/2 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 9 דקות. למדוד תערובת 1/2 כוס; זן לתוך קערה קטנה. ריבה וריבה מתוחים מגניבים עם זרעים בנפרד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מכסים ריבות בנפרד להירגע.
מערבבים חלבונים ביצה, 6 כפות סוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל לעמוד כבד חובה. הגדר קערה על סיר גדול של מים רותחים.
חום עד מדחום ממתקים מוכנס לתוך רשם תערובת 60°, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות. באמצעות מצורף whisk, להכות תערובת ביצה לבן במהירות גבוהה עד צורות מרנג נוקשה ותערובת היא בטמפרטורת החדר, 5 עד 6 דקות. עם ריצת מערבל, להוסיף חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, מכות עד כל חתיכה משולבת לפני הוספת הבא. הכה במי ורדים.
הוסף 3 כפות ריבה ללא זרעים, 1 כף בכל פעם, מכה כדי להתמזג היטב לאחר כל תוספת. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקום קערה מעל חום בינוני לטאטא 5 עד 10 שניות כדי להתחמם מעט, ולאחר מכן להסיר מחום ולהכות שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה הוא חלק.)
גיליון אפייה מעוטר קו עם קלף. באמצעות 1/2 כפית ריבה עם זרעים לכל, להפיץ ריבה על צד שטוח של חצי מקרונים. כפית חמאה לתוך שקית בצק מצויד עם קצה רגיל 1/4 אינץ'. החל בקצה החיצוני של צדדים שטוחים של macaroons הנותרים, באטרקרם צינור מעל בספירלה. תלחץ בעדינות על מקרונים, בצד מלא ריבה למטה, על עוגיות חמאה מצופות.
מקום על הסדין. כיסוי; צמרמורת לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 עד 3 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום במקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
קמח שקדים (לעתים מכונה "שקדים טחונים") וקמח אגוזים ניתן למצוא בחנויות מזון מיוחדות ובחנויות מזון טבעי. חפש מי ורדים בסופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים במזרח התיכון.