מקרל במרינדה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לך לחנות ותביא יין, פלפל, פילה מקרל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'רמולה-מקרל במרינדה, מקרל מצופה, ו מקרל מושחר.
הוראות
1
מתבלים את המקרל במלח ופלפל לבן ומסדרים את החלקים בזכוכית 9 על 13 אינץ ' או בתבנית אפייה קרמית, בצד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מקרל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
בסיר גדול, לשלב את כל המרכיבים המרינדה הנותרים עם 1 1/2 כפות של מלח ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים עד הירקות הם רק במכרז, על 20 דקות. מיד לשפוך את המרינדה על המקרל, להפיץ את הירקות בשכבה אפילו. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מקרל
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
גריסי פנינה לבנים
3
להעביר את פילה מקרל לצלחות, צד העור למעלה. למעלה עם כמה ירקות טפטוף של המרינדה; לשרת את סלט תפוחי אדמה לצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.