מקרל מעושן Pâté עם חזרת ושמיר
מקרל מעושן Pâté עם חזרת ושמיר הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את באגט, חזרת, מקרל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל מעושן pâté מגש, מקרל מעושן וכוסות חזרת, ו סלט מקרל מעושן עם סלק ורוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המקרל, גבינת שמנת, חזרת, מיץ לימון ופלפל שחור בקערה של מעבד מזון. תהליך עד עקביות הוא קל וחלק. (אם עבה מדי, להוסיף מיץ לימון נוסף. מקררים עד ההגשה. (עשוי להיות מוכן עד 4 שעות מראש.) ממש לפני ההגשה, מערבבים בשמיר קצוץ.
כדי לשרת, למרוח על פרוסות באגט.
מפזרים חזרת טרי ומקשטים עם sprig שמיר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.