מקרל מעושן וכוסות חזרת
מקרל מעושן & כוסות חזרת דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 161 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש עירית, חזרת מוקרם, שמנת חמוצה, ומיץ לימון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מקרל מעושן Pâté עם חזרת ושמיר, סלט מקרל מעושן עם סלק ורוטב חזרת, ו מקרל מעושן וסלט סלק עם רוטב חזרת שמנת.
הוראות
מערבבים יחד את גבינת קוטג', חזרת ושמנת חמוצה, ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות.
הסר את העור ואת כל העצמות מן המקרל, לשבור לחתיכות בגודל אגודל פופ לתוך מעבד מזון. דופק בקצרה לשבור את החתיכות; זה לא צריך להיות בסדר מדי. להפוך לקערה גדולה.
מערבבים את העירית לתוך המקרל באופן שווה, ואז לקפל בתערובת שמנת ומיץ לימון. צ ' יל במקרר במשך 20 דקות.
כדי לשרת, כפית כמה מקרל לערבב לתוך כל עלה עולש. מסדרים על צלחת גדולה עם חצאי לימון ומגישים עם כמה משקאות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier
פינו גריג ' יו, רוזה נוצץ, וויוניה הם הבחירה הראשונה שלי למקרל. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.