מקרר לחמניות בטטה
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך קמח לחם, קליפת תפוז, חלב חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 8 דקות. מתכונים דומים: גלילי מקרר בטטה של קייט, לחמניות מקרר תפוחי אדמה, ו לחמניות מקרר תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על גיליון אפייה מרופדת רדיד; אופים ב 450 במשך 1 שעה או עד למכרז.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו; מגניב לגעת.
. בעוד תפוחי אדמה מגניב, להמיס שמרים 1 כפית סוכר חום במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים ביצה, מערבבים היטב.
. לקלף ולרסק תפוחי אדמה מתוקים עם מזלג עד חלקה. מערבבים 1 1/2 כוסות תפוחי אדמה לתוך תערובת שמרים. שמור את תפוחי האדמה הנותרים לשימוש נוסף.
. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד חלקה. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות), הוספת מספיק קמח שנותר כדי למנוע מבצק דבק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלייה במקרר לפחות 8 שעות או עד 3 ימים, מניפים את הבצק לפי הצורך כאשר הבצק עולה לראש הקערה.
. מעילים 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. עם ידיים מקורנות קלות, לעצב בצק לתוך 36 (1 1/2 אינץ') כדורים.
מניחים 12 כדורים בכל מחבת, לוודא כדורים לא לגעת. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
. לחשוף לחמניות, ואופים ב 375 במשך 15 עד 18 דקות או עד הזהב.
שלב 1 חמאה כף, 1 קליפת תפוז כפית, ו 1 מיץ תפוזים כף.
מברשת על לחמניות חמות במחבת.