Merguez פיקנטי עם תרד שעועית לבנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 771 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט, אריסה, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. נסו מרגוז חריף עם תרד ושעועית לבנה, תרד עם עגבניות, שעועית לבנה ומתכון תרד, ו שעועית לבנה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: עבור הטלוויזיה, דניאל בולוד החליף אפונים יבשים לאפונת קנליני.
מרכיבים שתצטרך
3
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 300 מעלות F.
4
מחממים 1/4 כוס שמן הזית בסיר ברזל יצוק רחב או בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את התרד, לאט לאט, ומבשלים, תוך ערבוב ברציפות, עד שכל התרד נבול ושחט מעט וכל הנוזל התאדה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל, השום, המנטה, הכוסברה, הריסה( או קאיין), פלפל שחור, ואבקת ארבעה תבלינים ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים 4 כוסות מים ומוסיפים את שעועית קנליני (או אפונה שחורה). מערבבים, מביאים לרתיחה, ולכסות. צמה בתנור במשך 2 שעות, או עד השעועית הם כמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני. לצרוב את מרגוז מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז.
10
מערבבים את מיץ לימון לתוך השעועית ומניחים את merguez הצרוב על גבי. מכסים וממשיכים לטגן עד שהשעועית רכה והנקניק מבושל דרך, כ -30 דקות יותר. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
12
במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה, טוחנים היטב את שיני ופלפל שחור יחד.